Welcome home! #newbeginnings

În sfârșit, a venit momentul mult visat! Universul nostru are un cămin. Acum patru zile am cărat (sau mai bine spus a cărat Robert) zeci de saci cu lucrurile noastre aici, în apartamentul nostru. Desigur că 80% din ei erau plini doar cu hainele mele, că na, fashion lover, blogger și altele. Tot acum patru zile am stat ore întregi să punem fiecare lucru la locul lui, uitându-ne cum ușor-ușor visele noastre devin realitate. Mă uitam la Robert, apoi în diferite părți ale apartamentului, apoi din nou la el și nu îmi imaginam vreodată că pot simți atâta fericire, îmi venea să îl mănânc și să plâng în același timp!

Să mă trezesc în fiecare dimineață în brațele dragostei mele e mirific. De la asta până la făcutul curățeniei, spălatul vaselor și lista poate continua. Toate responsabilitățile sunt ca o joacă pentru mine și le văd ca pe wifey business. Poate că nu vă gândeați vreodată la asta, dar am o mică pasiune pentru făcut curat prin casă. I can do anything, I am a superwife. Cu Robert lângă mine, desigur, care e alături când am nevoie de o mână de ajutor.

Nu se putea să nu surprindem câteva poze din noua noastră căsuță, de share-uit pe social media și de păstrat în albume ca peste ani și ani să ne delectăm gândindu-ne cum a început totul. Poze care vorbesc de la sine, Husband & Wife, right? 🙂 Dacă nu ați văzut încă, am făcut și un daily vlog cu toată experiența mutatului, vlog pe care îl găsiți aici. Săptămâna aceasta urmează să urc pe Youtube și House Tour-ul. Apartamentul are un design minimalist care merită admirat, hehe.

Acum nu rămâne decât să ne trăim viața împreună din plin și abia aștept să văd ce ne rezervă viitorul. Suntem pe un norișorul nostru roz și pufos, departe de oricine și de orice, iar tot ce sper este că putem împărtăși cu voi vibe-uri frumoase, chiar și prin niște ecrane. După cum v-am spus, urmează noi proiecte, noi idei pe care urmează să le pun în practică, so stay tuned!

See you VERY SOON! Kisssses! 

P.S -Măsuța de machiaj de care multe fete m-au întrebat este de pe Vidaxl.com. Este S U B L I M Ă, recomand cu drag. Am montat-o cu mânuțele mele!

2 Comments

  1. Îmi sunteți tare dragi și ma bucur pentru voi! Sa fiți fericiți și sa va iubiți mult. Și eu abia aștept sa ma pot muta cu iubitul meu ❤️❤️

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s