Versailles Getaway


Mi-am pregatit cu atentie tinuta pentru Palatul Versailles, ca cine stie cum gasesc un print pe acolo care o sa se ofere sa imi faca o comanda speciala de mancare vegana, avand in vedere ca in tot Parisul pe unde am mancat, a trebuit sa scotocesc prin salate( cu carne si branza, altele nu erau, jur!) dupa ce as fi putut si eu manca de pe acolo. Multe intrebari am primit in legatura cu veganismul asta, mai ales ca stiti cum e, gura lumii nu doarme niciodata. ( parca asa era o vorba, eh?)

NU o fac ca sa slabesc, deja port doar XS si S, iar prietenii imi spun sincer ca putin mai multa carnita pe mine nu ar strica, ci o fac STRICT pentru sanatatea mea. Pentru toate informatiile necesare va recomand documentarul “WHAT THE HEALTH” care va garantez ca va va schimba perspectivele si va va infirma orice informatie (necesara) pe care o credeati pana la momentul respectiv adevarata impotriva veganismului. My body never felt so good before! Eat clean and healthy, kids! Or do whatever the fuck you want, but you’ll regret later 😉 🥝🍇🍎🍉🍌🍒🍋🥑🍠🌰🥒🌽🌽🍆🌲🌳🌴🌿🍃 Poate voi vorbi mai multe despre subiectul acesta in alt articol, acum hai cu ce am facut pe la printii cu pricina, sau, ma rog, pe la palatul care a ramas dupa ei.

Superb peisajul, un adevarat orgasm pentru ochi. Francezii astia va jur ca au un simt estetic extraordinar. Nu am apucat sa il vizitez pentru ca eram pe graba, ne pregateam sa plecam alte orase care se afla pe langa Paris, va dati seama, deja a doua oara in Paris, boring, maestre! :)))Glumesc, glumesc, dar chiar mai voiam sa explorez Franta. Am mancat, dupa, la un restaurant, mai exact o “Creperie” cocheta de langa. Legume la grill pe pat de salata, SO YUMMY, dar daca le faceam eu….ehe…(ii multumesc iubitului meu cu ocazia asta ca m-a ajutat sa nu mor de foame nestiind sa gatesc in primele mele zile de veganism).

Am ales o tinuta care se afla cu sigurata in TOP 5 tinute preferate de cand m-a facut mama pana acum! Hah, ce mai top.

Topul este de la noul brand lansat SINONSKIN, ar trebui sa trageti o fuga pana la ei pe site, au niste haine WOW. Worth it! Pantalonii cu sireturi vin in completarea minunii de la Nord, iar in picioare am ales sa port o pereche de ghete, de vara, in care sa stiu ca ma plimb in tot palatul si nu obosesc. In palat n-am intrat, repet, dar pantofii erau pregatiti 😜 Gentuta in care incape jumatate de mar si un ciubuc e de pe RoseGal, apropo!

Pupici cu sclipici si ne vedem la urmatorul outfit.

P.S – VLOGUL DIN PARIS ESTE PE CANALUL MEU DE YOUTUBE ♥️ click here!

Wearing:

Shirt – SINONSKIN / SHOP HERE

Pants – Dollskill

Boots – NEWLOOK

Bag – RoseGal

Sunglasses – ochelarivintage.ro

Ring – H&M

                                                               img_0338

 

 

1 Comment

Leave a comment