Sunny stripes 

20621254_1650808368292066_3921896088544413306_nUna dintre tinutele din Franta, ca nu, inca nu am terminat cu ele. In ziua cu pricina am vizitat niste stradute random din Paris, de pe la periferie, imbracata cu rochia asta pe care regret ca nu o mai am si in alte 100 de culori 🙂 In una din poze sunt in cabinetul tatalui meu, ca el locuieste acolo, da, da, stiu…sunt la fel de geloasa ca si voi. Are un cabinet cu o priveliste care da spre o strada plina de magazine micute si intime, in care sa te plimbi si sa te holbezi cu coada ochiului la restaurantele de peste drum, care au niste masute cu un design frantuzesc parca. Nu am idee daca francezii astia au un design specific, dar daca ar avea masutele alea si scaunele s-ar incadra perfect. Deci da, un norocos. Mi-ar placea si mie sa repar dinti langa privelistea aia asa misto(da, ma, e stomatolog!). Dar mie nu imi place meseria asta, de cand eram mica i-am spus ca eu o sa ma fac altceva si ca o sa ajut si eu oamenii intr-un fel sau altul. Si chiar asta fac, adica ce faceti voi cand aveti chef de putin entertainment si fashion eventual?  Pai cautati influenceri cool, care au ceva content de oferit, nu? Si eu!

Si apropo de influenceri si media, chiar o sa fac un video in curand pe Youtube despre anumite pareri pe care am inceput sa le am, destul de radicale sincer, mai ales dupa ce am inceput si eu sa imi mai mobilez mintea. Era si cazul. Daca ati observat, am inceput sa fac un content mai educativ, dar totusi fun, in videourile mele. Daca nu ati observat inca, va zic eu ca de acum incolo vreau sa si invatati ceva, de orice natura, cand va uitati la mine. Stop waisting time only on bullshit&gossips. Asta mi-am dat seama si in ultimul timp, prea multa superficialitate si chestii de “suprafata” se promoveaza. Unde e esenta? Cu ce ne ajuta sa aflam informatii cretine cu care sa ne umplem mintea? Restul voi spune in videoul cu pricina 🙂 Si da, nene, daca fac un storytime mai amuzant, ca ultimul in care va spuneam ce mi s-a intamplat in Dubai, am preferat sa va spun inainte cateva facts-uri despre orasul asta. Sau in alt video am integrat un sketch intr-un video informativ despre Elon Musk.

Ashea, acum, revenind 😜 Rochia asta este sfanta in garderoba mea, manecile acelea imi aduc zambetul pe buze de fiecare data cand ma uit la ele, da, am fetish-uri cu materiale textile. Problems? Sandalele sunt din Zara, funda care este infasurata in jurul gleznei face toti banii, le-as fi ales sincer pentru Fashion Week-ul de luna asta, dar pana o sa ajung acolo in calitate de blogger o sa mai treaca putin timp. ( Doamne ajuta, zic)

Hmm, ma gandesc sa integrez rochia asta intr-un outfit de maine chiar, unde o sa particip in cadrul unui eveniment #shopmycloset. Este duminica asta, deci, adica maine, depinde cand cititi asta, la Gilda music lounge, pe Lipscani 53. O sa fiu acolo de la 12:00 am pana pe la 19: pm. Imi vand hainele pe care nu le mai port, aproape noi, pe care le puteti vedea si comanda daca nu ajungeti si pe contul de instagram unde mi-am inceput un shop online @mariludobrescushop. Si chiar daca nu vreti maine sa cumparati nimic, puteti veni ca sa mai schimbam o vorba, doua, noua 💚

Pupici cu sclipici!

 

 Wearing:

Dress- ROSEGAL

Backpack -MICHAEL KORS

Shoes- ZARA

Sunglasses – PRADA

                                                             logo

 

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s