Fanteziile mele erotice cu fantomele despărțirii noastre

” – O să mă cauți? 

– Da, normal. În fiecare femeie pe care o voi întâlni. 

– O să te întorci?

– Da, cu siguranță. Marți. “

Au trecut 53 de marți.

Ultimul sărut, prima ușă trântită.

În ritmul ăsta, intrăm în doliu. Iar mie îmi place să port negru.

Mai precis, despărțirea și sentimentul de abandon pe care mai toți îl avem când suntem la răscruce de drumuri cu cineva. Și totuși, ceva mă stimula și mă satisfăcea la maximum. Mă refer la femeile în care m-ai căutat. Gândește-te ca la un întreg X de suferință… conturat dulce. Mi-a plăcut gândul. Așa sunt eu. Am cultivat în timp o sexualitate poate pe alocuri atipică pentru alții, dar nu există o normalitate generalizată când vine vorba de sex. Fiecare cu propria sofisticare și perspectivă conceptuală. Plus de asta, să nu uităm că suntem animale. Poate mă pedepseam cu astfel de fantezii pentru suferința pe care ti-am provocat-o. Știam amândoi că sunt cea mai bună pentru tine. Știm și acum. Tu m-ai făcut să știu asta. Aveam fantezii cu gândul că încerci să aduni părți din mine, răsfirate prin alte domnișoare cu speranțe fantasmatice.

Cât de adânc trebuie să intri ca să mă uiți? Încearcă până la infinit și vorbim după.

Cum era să spun în online tot ce se întâmpla de fapt ? Când “cartonul” virtual e livrat si consumat zilnic în draci?

“Bună, Xuleasca, bine ai revenit pe Insta! Te-a părăsit bărbatul aseară?  I-a tras-o la birou Ramonei de la financiare? Ia de aici crema asta din păr de struț, cu care să te dai sub ochi după ce te caci pe tine de plâns seara de durere! Nimeni nu o să își dea seama că viața ta se destramă în 14.

Ai început să ai fantezii cu femeile din patul lui și să pierzi nopțile masturbându-te cu gândul la ele? Stai liniștită Gicica, nimeni niciodată nu o să vorbească despre ceva atât de tabu pe online, iar tu o să rămâi mereu cu frustrarea că ești singura care trece prin așa ceva! Apropo de frustrări, te-ai abonat la pagină pentru a îți reaminti zilnic că viața ta e de căcat în comparație cu a noastră?

Ce spui tu, Țițilina? Ți-ai dat seama de cât de deficitară, spălată pe creier și incultă e societatea de azi și ai vrea să spui ceva? Stai jos și învață și tu ca toată lumea să ascunzi căcatul sub preș! Pupici!”

Iar lista continuă la nesfârșit.

Și ăsta era unul dintre zecile de gânduri care îmi dominau mintea după ne ne-am zis “neața” pentru ultima oară. Ce o să se zică? Cum o să zic? Timpul chiar rezolvă totul. Și pe toți. Ne termină, chiar 😉

M-ai sărutat pentru ultima oară și ai trântit ușa pentru prima oară, urmând ca apoi să mă întind pe pat, să fiu întinsă pe paturi, să întinzi pe paturi, să te întindă pe paturi. Am pierdut șirul. Luni de zile. Probabil că au fost momente în care am fost întinși simultan, dar niciodată în același pat. Cu cine? Cu ele, toate fantomele despărțirii noastre. De ale mele nici nu voiai să auzi sau să concepi așa ceva, în timp ce ale tale îmi hrăneau fanteziile.

Nici nu ai idee cum e să trăiești gândurile mele cu atâta plăcere și dâre de suferință, nopți la rând, cel mai probabil în oglindă cu realitatea. Eliberări repetate de oxitocină, simfonie de gemete, contopire anatomică, diversitate, explorări fizice, pulsuri crescute, atingeri îndelungate. Mă căutai tare bine se pare, dar până să mă găsești, eu… oh! Terminasem deja.

Sfârșitul părții II

To be continued…

Vlogul Despărțirea vine curând pe Youtube.

IMG_3091_Facetune_14-12-2019-18-30-05.jpg

 

 

7 Comments

  1. Simt asa o durere cand iti citesc randurile atat de sincere… si nu stiu de ce, ma consideram trecuta peste anumite situatii din trecutul meu dar cand citesc parca simt ca imi revin in minte scenele de suferinta prin care am trecut si eu.

    Liked by 1 person

  2. Off pisi. Da de unde stii tu? Il cunosti? Ne cunosti? Cumva stiu cine esti? :)))))) pentru ca in cazul ala, probabil ti-ai fi dorit sa fie asa si te cam distruge realitatea :*

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s