INKED STORIES

Încă din perioada mea de rebeliune de pe la 14 ani, în care îl descoperisem pe Kurt Cobain, îmi întrebam prietenii dacă arăt îndeajuns de metal și lipeam al 100-lea poster cu Nirvana pe pereți, am început să visez la ce tatuaje voi avea tatuaje pe mâini când voi crește mare. Gândul legat de asta era din ce în ce mai predominant pe măsură ce descopeream muzica grunge și rock, cu care am și rămas de atunci. It was not just a phase mom, I told you! O amintire memorabilă a fost ziua în care m-am dus la ai mei în cameră (aveam vreo 15 ani) și le-am spus că în ziua în care fac 18 ani o să îmi tatuez semnătura lui Kurt Cobain pe încheietură, citatul I’m gonna eat your brains and gain your knowledge și versurile din Grace ale lui Jeff Buckley. Și ca să fiu sigură că eu chiar pe acestea asta vreau, am așteptat până la aproape 21 🙂 Au mai apărut și altele pe lângă, dar cumva cele la care m-am gândit atâția ani au o semnificație aparte. Prin perioada aceea mi-am dat seama de cine vreau eu să fiu, idealul de femeie pe care vreau să îl ating. Poate sună vag ce vă spun, dar parcă nu sunt îndeajuns de multe cuvinte ca să vă spun conexiunea între mine și ele.

Cu siguranță că îmi voi mai face, nu foarte multe, și cel mai probabil doar pe mâini, pentru că mai am câteva idei. Simt că sunt într-o nouă etapă a vieții, mă simt în putere, feminină, de neoprit și cred că în ultimele luni am avut parte de un proces cu ups and downs de reinventare. Sunt foarte recunoscătoare pentru tot ce este minunat în viața mea, de la planul profesional care înflorește considerabil (și care necesită din ce în ce mai multă muncă), până la oamenii extraordinari de lângă mine pe care încă nu pot să cred că i-am găsit în toată lumea asta mare! De familie nici nu mai zic :))

Asta am vrut să marchez prin decizia pe care am luat-o, de a îmi însemna pielea pentru totdeauna (replica asta o îngrozește pe bunică-mea): Man, I feel like a woman! It’s a new day, it’s a new life and I’m feeling GOOD!

 

 

“I’M GONNA EAT YOUR BRAINS AND GAIN YOUR KNOWLEDGE”

Quote from Robert Rodriguez and Quentin Tarantino’s movie “GRINDHOUSE”.

“HALF MOON” – reference to Jeff Buckley’s verse.

“THERE’S THE MOON ASKING TO STAY

LONG ENOUGH FOR THE CLOUDS TO FLY ME AWAY

WELL IT’S MY TIME COMING I’M NOT AFRAID TO DIE”

Verse from Jeff Buckley’s song “GRACE” (1994)

“KURT COBAIN” – His signature.

2 LINES, each one on my middle fingers- Symmetry.

“R” on my ring finger – This one has a really special&personal meaning (the initial of my future daughter) 🙂

Photographer // Maria Dimian

MUA // Isis Alexandra

Hair // Ionela Coman (Rasha Salon)

1 Comment

  1. Am citit tot ce ai scris pe acest site,esti super tare Marilu,si ai si niste poze de colectie.Te pup si te iubesc maxim

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s