PAGE 1 of 2019

Pentru că gerul ne intră prin izmene din ce în ce mai adânc pe zi ce trece, iar shootingurile outdoor se derulează parcă în slow motion, mă bucur că am imortalizat ținuta asta în urmă cu vreo două săptămâni- când încă o simplă blană artificială babană și niște ghetuțe de piele întoarsă mă încălzeau. Nu am mai scris articol de Crăciun sau de Revelion din motive super simple și sincere – nu am simțit să o fac. Cumva avusesem alte așteptări de la Sărbători și am preferat să îmi acord timp și spațiu. ZEN. Am petrecut muult timp cu cei dragi, m-am uitat la seriale, am citit, and sooo on. Am avut zilele de care aveam nevoie. În continuare simt că vreau să îmi acord timp. Sper să mențin echilibrul între proiecte, viață personală și socială așa cum mi-am propus. Hellooo, gata tati, se intră în pâine! Filmări, poze, mailuri, scenarii și tot așa.

Când vine vorba de seriale nu sunt mare fan, rezonez greu cu orice altceva în afară de mister, dramă și thriller psihologic. “You” e serialul în jurul căruia e mare hype pe Netflix și, frate, merită! Ăsta, plus Masters of Sex. #recomandare. Ca să vorbim și de cărți totuși, care sunt baza când vine vorba de creștere intelectuală, am prostul obicei să încep cărți, să ajung la jumătate și să mă apuc de alta. Sper să nu continui în felul ăsta cu “Bright Air, Brilliant Fire”, un masterpiece în neuroscience. Greuță, dar merită.

Look-ul “de azi”, primul pe anul ăsta gen, îmi reprezintă stilul personal al naibii de tare. Cea mai groasă blană artificială din dulap, un pulover ripped cu perle de care tot Instagramul m-a întrebat, niște pantaloni din piele artificială cu model snake print (îi găsiți în Bershka, îi am și pe gri). Geanta Chanel a fost un cadou de Crăciun de la mine pentru mine, ca să zic așa, știți că doar în genți sunt ok să investesc sume mai mari. O să rămână și la strănepoți, suntem bine!

Nu știu cum o să fie anul ăsta, sunt destul de haos cu planurile, așa că pur și simplu I’ll just go with the flow. Sunt tare recunoscătoare și, pentru a termina paragraful într-o notă ca de început de an, mulțumesc pentru toată susținerea! Sunteți minunați. Sper să ramâneți până la finalul show-ului, deci încă vreo 60 de ani :)) Kisessss!

Wearing

Faux Fur Coat – Missguided

Ripped sweater – Zaful

Pants – Bershka

Boots – H&M

Handbag – Chanel

Earrings – Zaful

Photographer // Azam Răzvan

                                    cropped-rtgeartar-22-e152495560180929.png

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s