SHOPPING DAY WITH HUMANIC

Ceva ce cu siguranță avem în comun este pofta de shopping, am dreptate? Mereu este și va fi loc de o nouă pereche de pantofi, o nouă geantă și lista poate continua. Un motiv tare bun pentru o nouă pereche de cizme stă la o ploaie distanță, vorba aia.

În ultimul vlog de pe Youtube v-am luat cu mine la shopping în noul magazin Humanic care s-a deschis în MegaMall acum câteva zile. E fresh, eu zic să mergeți pe acolo, sigur o să vă placă ceva, iar asta până nu se termină stocurile! Mi-am ales, după lungi căutări, o pereche de ghete din piele de la Guess, tip statement, pe care le-am și combinat în vreo 3 outfituri în vlog, chiar sper să vă inspire propunerile mele, care au fost mai mult pentru școală, facultate sau liceu.

Humanic o să fie întotdeauna unul dintre magazinele mele preferate de pantofi și genți, motivele fiind următoarele, scurt și la obiect: ai o gamă largă și variată din care să alegi, branduri superioare (smells like good quality), găsești mai toate stilurile de încălțăminte, magazinele sunt super spațioase și nu simți că te sufoci dacă e mai aglomerat, iar prețurile variază de la mici la mari – deci este pentru buzunarul tuturor. Fete, băieți, copii- e câte ceva pentru toată lumea.

Dacă vă uitați la video nu uitați să îmi spuneți care look v-a plăcut cel mai mult și cum vi se pare magazinul, I’m soo curious despre ce credeți și voi!

 Ne revedem curând, stați pe aproape, kissessssss!

                                 cropped-rtgeartar-22-e152495560180929.png

Sponsored by Humanic

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s