NATURAL HABITAT

Natural habitat, how beautiful. Păcat că e stricat de 90% din lucrurile care ne înconjoară. Din pozele acestea de la Grădina Botanică îmi dau seama cât de mult îmi lipsește peisajul ăsta verde. Dimineața când scot capul pe terasă și văd 70% blocuri/clădiri, 20% mașini și 10 copăcei aruncați pe ici pe colo, îmi ajunge anxietatea până în gât. Știți ce spun? Iubesc așa tare când suntem la curte, unde avem casa familiei. V-am tot spus eu pe instastory că mergem aproape săptămânal toată familia, poate o să și fac un shooting acolo la un moment dat,merită văzut. Cert e că e locul în care mă simt extraordinar de zen, parcă sunt un alt om. Atmosfera urbană se resimte până în măduva oaselor și trebuie să o scot la un moment dat. Oare să încep să număr lunile până când o să ne mutăm în munți? Haha, no kidding.

Acum, trecând la fashion fasoane, am văzut salopeta asta cu snake print într-un cadru verde încă de când am luat-o. Lately, dacă vă uitați în dulapul meu pare că am închis acolo câțiva șerpi și nu altceva, atât de multe haine cu printul ăsta mi-am luat că m-am săturat de el. Probabil o să ajungă câteva itemuri și pe shop.

Cureaua are o poveste tare amuzantă, este primită de la o fostă concurentă de la un show televizat… care cică are ca subiect principal moda, sau, după cum aș spune eu, scandal îmbrăcat în haine de fitze.

Sunt destul de obosită zilele astea, nu mai dispare soarele mai repede, abia aștept să vină norii și frigul să mă simt fresh și gata de atac! V-am mai spus că am ciudățenia asta legată de vreme- soarele mă moleșește, iar frigul și norii mă fac să mă simt ca nouă. Credeți-mă, încă încerc să aflu de ce am legătura asta strânsă cu vremea, e tare ciudat.

A început facultatea, îmi era dor să mai trec pe acolo, vedem ce o să fie și anul ăsta (am intrat la buget, fată deșteaptă, yaay!- nu știu cum, având în vedere că am trecut de nici 15 ori pe acolo semestrul trecut, dar ce mai contează), se anunță niște săptămâni pline de evenimente și proiecte noi, back on track! Plus că, ceva nou o să urmeze săptămâna asta, voi filma pentru o emisiune o zi din viața mea, deci stați pe fază, o să fie o experiență nouă și cool.

Wearing 

Overall – Random shop in Nice

Boots – ASOS

Jacket – Robert’s/ H&M

Acc – Bershka

Photographer // Bogdan Merlușcă

cropped-rtgeartar-22-e152495560180929.png

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s