FRANCE 4.0- Pink Ruffle in MONTE CARLO

My dream is to have a beautiful old house in Monaco – Eva Herzigova

Te înțeleg perfect, Eva. Și eu aș vrea același lucru. Mă rog, după ce îmi vând un rinichi, de tine nu știu.

La Monaco am rămas cu gura deschisă(în sfârșit). Totul atât de superb în jur, parcă eram într-un film (bun) de la Hollywood. Mic, destul de intim și plin de culori calde, totul într-un cadru natural, verde. Lumea gătită frumos invada străzile pline de magazine care mai de care, însă, cumva, aspectul clădirilor era identic, indiferent de ce brand era în incintă. Blocuri cu vedere la mare, traficul infernal de care nu spunem mai multe că strică peisajul, iar de cazinoul din centru și port nici nu mai zic, superb! Monaco a fost, după cum e și vorba aia românească, altă mâncare de pește. De la arhitectură, oameni și peisaje până la atmosferă și senzație, totul minunat. Vă recomad să vizitați măcar o dată locul.

Pentru ultima destinație am ales să fiu ceva mai feminină, aer burghez, alea alea. Rochiță roz pal, pantofiori cu kitten heel, gentuță vintage, cercei cu puf – combinația perfectă, zic eu. Când mergeam pe străzi chiar simțeam că mă blenduiam perfect cu peisajul. Apropo de asta, îmi comentase, când am postat poza cu outfitul pe Instagram, o tipă, spunând cum că arăt ca o nașă pițipoancă la botez, sau ceva pe acolo. Băi, până la urmă cred că e important să îmi placă mie și doar mie, nu? #haters

P.S – Singurul lucru care NU mi-a plăcut la Monaco a fost surpriza de la intrare – mi-am uitat netul deschis și am fost taxată cu 50 euro în primele 5 minute, iar cei de la Vodafone mi-au blocat abonamentul. Pfff.. frumoasă primire, cine s-ar fi gândit? 

Wearing

Dress – NYMPHA

Bag – @dulapul_vintage pe Instagram

Shoes – ZARA

Earrings – Bijou Brigitte

                       cropped-rtgeartar-22-e152495560180929.png

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s