FRANCE 3.0- Black Picture in ANTIBES

                          

Once you go black… you really CAN’T come back. Doar eu știu ce greu am putut alege altă culoare în care să mă îmbrac după ce am fost all black o zi întreagă. În negru mă simt cea mai sigură pe mine. Uite chiar o să fac un research în legătură cu legătura dintre treburile astea 2- anume culoarea și psihologia noastră.

Am purtat ținuta asta când am fost în Antibes, o localitate micuță și destul de modestă de lângă Nisa, acolo unde am avut plăcerea de a vizita muzeul lui Picasso, în cadrul căruia am putut să fac 2 poze, așa pe ascuns. Că tot mă plângeam eu că nu găsesc și eu la ăștia ceva de vizitat, ha. Exact, aceea sunt eu lângă o lucrare de a lui. #famous

Am ales să combin minunata salopetă (itemul meu de suflet acum) cu balerinii de la Zara cu vârful în V, sunt foarte comozi și îi puteți asorta la o groază de combinații vestimentare (dacă îi mai găsiți, desigur. Pe ai mei nu îi primiți :)) ). Geanta cu print de leopard a fost singura pată de care avea nevoie outfitul, că în rest, totul să tot fie negru!

A mai observat cineva obsesia mea pentru trecerile de pietoni? Nu am ratat nici măcar una.

Wearing

 Overall – NYMPHA

Shoes – ZARA

Accessories – Bijou Brigitte

Bag – ASOS

                                      cropped-rtgeartar-22-e152495560180929.png

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s