FRANCE 1.0- Zebra in NICE

Un obicei în toată regula deja să merg anual în Franța, de care nu mă mai satur și pe care o să mă asigur că o termin de vizitat pe toată- în lung și în lat. Nu vă gândiți că sunt această iubitoare de franțuzesc, însă tata locuiește de ceva timp acolo și cu ocazia asta profit și eu puțin de asta. Și apropo, dacă nu ați văzut încă, am făcut un vlog cu el de acolo super funny, click aici. Încă e în curs de creare a contului de Instagram 🙂

Și bine v-am găsit la rubrica TRAVEL pe care o inaugurez cu vacanța din Franța (voi posta un articol cu fiecare look), urmată de cea din Sardinia, care vine cu o mică mare întârziere. Sper să umplem rubrica asta pe cât de mult ne dorim, pentru că avem multe planuri pe tema călătoriei, vrem să vedem cât mai mult din lumea asta și cât mai des. Fingers crossed!

 Am stat vreo 5 zile în Franța, timp în care am fost la Cannes, Nisa și Monte Carlo (ăsta mi-a plăcut cel mai mult). Nu pot spune că am cine știe ce să vă povestesc, mai ales că în ultimul timp vara și-a spus cuvântul în ceea ce privește starea mea de spirit (după atâtea luni de căldură, pe care fizic și psihic nu o suport, aștept cu sufletul la gură vânt, ploaie și nori), plus că din păcate au transformat destinațiile acestea în zone comerciale mai mult decât zone turistice, mesajul concret pe care l-am transmis și pe Instagram fiind următorul:” Știu că cu toții în lumea asta suntem niște dive și macho men , ori cel puțin avem aere de așa ceva, dar când mă plimb prin Cannes( și nu numai) mi-ar plăcea să văd ceva mai mult decât din doi în doi pași Chanel, ta-su Lagerfeld, concurența în aceeași clasă high-end și undeva în spatele lor alte 1000 de magazine fast-fashion. Nu de alta, dar când ajung acasă o să îmi dau seama că știu ultimele tendințe și ultimele modele de genți de mii de euro, în loc de istoria locului. Mai pe românește, mă doare “la banană” de opulența asta și să-mi spuneți unde pot să fac o cerere să mute muzeu’ mai aproape. Mersi!”. Cu toate astea am avut parte de momente suuper relaxante și drăguțe. Aș fi vrut să pună muzeul mai aproape, pe bune! Într-un final am mers la muzeul lui Picasso din Antibes, un oraș de lângă Nisa. Frumos frumos, am citit fiecare plăcuță tradusă de la fiecare tablou și într-adevăr, omul era fascinat de fizionomia umană, țâțele, fundurile și penisurile fiind veșnic predomiante în tablourile lui. Ce să faci, omul s-a remarcat. Are și o poveste de viață captivantă. Vă sfătuiesc să lăsați shopping-ul la o parte, măcar puțin, și să aflați istoria locului în care mergeți.

În același oraș am luat și masa, vă anunț de pe acum că m-am scăldat în fructe de mare până la refuz și nu regret nimic- al naibii de delicios. O să vedeți oricum fiecare zi în vlogul de călătorie care vine zilele astea.

Ultima poză este de detalii ale design-ul cofetăriei operei din Nisa, superbă! M-a impresionat (și ea dar și prețurile), era de basm și nu altceva. În ziua explorării Nisei, ca să spun așa, am purtat probabil outfit-ul meu preferat din toată vacanța- all wild and cool! Set-ul este de la Nympha Clothing, cizmele Asos, accesoriile Bershka(găsesc mereu gablonțuri bombă acolo), geanta tot Asos și chiloții la vedere cu talie înaltă de la Penti. M-am gândit să încerc ceva nou în materie de hairstyle, iar Ionela Coman (@ionela__coman) mi-a făcut ceva de care m-am îndrăgostit până peste cap (le-am purtat o săptămână!).  Un aspect tare plăcut legat de vacanțe este că am libertate totală când vine vorba de alesul outfiturilor, adică oricât de extra ar fi, nobody cares! Nici nu vreau să mă gândesc cum era să port așa ceva prin București, câte “complimente” urmau să curgă de la toți dubioșii.

Ne revedem curând(foarte) cu restul look-urilor din vacanța din Franța și mai multe povestiri, see yooou! Muah!

Wearing

Set – NYMPHA

Shoes – ASOS

Accessories – BERSHKA

Bag – ASOS

Underwear – PENTI

Photographer // Daddy

                                   cropped-rtgeartar-22-e152495560180929.png

 

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s