#SPRINGSESSION – PROTEA IN BLOOM

_MG_0240

_MG_0244

_MG_0203

_MG_0213

#SPRINGSESSION revine cu penultima ținută, căreia i se alătură și minunata floare Protea, de unde și numele articolului. Apropo de asta… Genul Protea a fost numit în 1735 de către Carl Linnaeus după zeul grec Proteus, care și-a putut schimba forma după voință, pentru că are o varietate atât de largă de forme. Genul lui Linnaeus a fost format prin îmbinarea unui număr de genuri publicate anterior de Herman Boerhaave.

Ca la fiecare ținută imortalizată la Florăria Iris, sper să vă învăluiți vizual cu ceea ce eu m-am învăluit olfactiv.  A venit vara, urmează #SUMMERSESSION deci, și abia aștept să vă arăt în continuare ideile mele de outfit în cadre cât mai frumoase și inspiraționale. (mai ales în vacanțe în locuri pe unde vrem noi să explorăm. Yep, am nevoie de asta cât mai repede)

În pozele de astăzi port minunea asta albastră atât de feminină, de la Zara, peste care am pus unul dintre cele mai nice accesorii pe care le am în cutia de bijuterii. Pantofii aduc pata de culoare ideală pentru cromatica ținutei. Deși simplă, de efect, nu? Merge de minune la o seară de cocktail. Mmmm, chiar o să am parte de una joi seara, la evenimentul Obsentum. Abia aștept. I NEED THAT. Vedeți totul pe Instagram, oricum, ca de fiecare dată.

Kisses!

Wearing

Overall – ZARA

Accesories – Mango, Zara

Shoes – ASOS

Photographer // L.A Studio

cropped-rtgeartar-22-e152495560180929.png

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s