BLONDIE IS BACK

Hello hello! Primul articol cu freza mea nouă! Vă place? Eu sunt iremediabil îndrăgostită de ea, 24h/24h simt că stă bine fiecare firicel, deci nu am de ce să mă mai stresez. Poate nu mă întelegeți toți, unii cu siguranță că da, dar după ani de stres continuu după care urma întrebarea “Îmi stă bine părul? Poți să verifici și de la spate? ” era și timpul să fac o schimbare. Vrei să îți faci vreo schimbare de genul? DO IT. E doar păr. Am postat acum vreo săptămână și un video pe Youtube cu totul despre părul meu, sper că l-ați văzut. Că de nu… :))

Ultima perioadă a fost încărcată, am pregătit multe pentru voi. Pe lângă un nou concept de video pe care vreau să îl aborez mai des, anume daily vlog-uri pe câteva zile, urmează niște video-uri super nice din seria Fashion&Beauty (al cărui intro este sub construcție – urmează) dar și altele pe care abia aștept să le postez, chiar de 2 ori pe săptămână, alături de noi look-uri pe blog, colaborări minunate și lista poate continua.

Am încercat treaba cu daily vlog-ul în trecut, dar mereu făceam asta o singură zi ( cu exceptie în Paris) când aveam în program ceva super interesant (Paris, mutat în casă nouă), dar niciodată nu v-am luat cu mine în viața mea de zi cu zi. Am zile și zile, unele mai încărcate sau mai libere ca altele, cert e că încerc de cele mai multe ori să nu pierd vremea și să fac ceva productiv și frumos cu timpul  meu. De acum, de fiecare dată când o să simt că e momentul perfect să scot camera și să vă iau cu mine pe unde merg, o să o fac, cum s-a întâmplat și în ultimele 3 zile – urmează să vedeți voi, nu vă spun nimic. Scenele cu noi de acasă sunt nelipsite, de asta vă pot asigura. Uite așa, o să fiu mult mai aproape de voi și mă veți cunoaște din ce în ce mai bine. Cumva o să vă mai dau și mici sfaturi și tips-uri legate de viața asta de blogger și vlogger, de ce nu. E cu totul altceva când vorbesc cu voi la cameră, altceva decât în scris.

Noroc cu căldura asta care ne permite să facem cele mai relaxate și fericite poze de street-style ( nu-i așa, Silviu?). De când cu părul bob, parcă și hainele stau mai bine pe corp. Am zis să optez pentru ceva mai minimalist pentru inaugurarea frezei pe blog, așa că am luat pe mine salopeta aceasta din Bershka, magazin pe care nu obișnuiesc să îl frecventez decât foarte rar. Vine perfect pe corp, evidențiază perfect formele. Faceți cunoștință cu noua mea pereche preferată de pantofi de la Zara cu perle supradimensionate și bot ascuțit- atât de comode și de frumoase. Au un design special care schimbă cu totul tot outfit-ul. V-ați îndrăgostit, așa-i? Deasupra salopetei am pus un kimono negru pe care vi l-am arătat și în ultimul haul. So sassy! Choker-ul mi-a pus și zona gâtului în evidență, iar machiajul meu preferat din toatăă lumea a venit în completare.

Vă pup pe fiecare în parte, nu uitați că pe magazinul meu online de pe Instagram @mariludobrescushop am postat noi articole care așteaptă să vă sară în dulap! O să tot reînnoiesc stocul mult mai des.

Mă pun pe editat și după pe citit, vine și sesiunea!

Paaaaa și pupici!

Wearing

Dungaree – Bershka

Kimono – H&M

Shoes -ZARA

Sunglasses – Jadu.ro

Bag – Sammydress.com

Accessories – Daniel Wellington & H&M

Photographer // Silviu Pal

cropped-rtgeartar-22-e152495560180929.png

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s