Badass Black

Am zis ca pe blog va promit tinute noi si cool, conceptul acestora fiind gandit de mine impreuna cu L.A Studio ( click aici ca sa aflati despre studioul lor), alaturi de magia Laurei Atanasoaie ( click aici)  la make-up 💕 Zis si facut! Asadar, o mica echipa gata sa imi ofere cele mai cool content pentru voi, aici, pe blog.

De atat de mult timp am visat la niste cizme de piele, lungi, cu siret si cu o platforma pe masura. Niciodata nu am gasit modelul mult visat. Dupa ani ( cred:)) ) de cautari interminabile, am vazut la Zara pe site minunatia asta de pereche si am comandat-o imediat. Noroc ca ajung pana aproape sub fund, astfel incat sa pot purta hanoracul-rochie de la Puma in combinatie cu ele, fara sa fie nevoie de pantaloni. Bine, el era doar un hanorac, dar asta se intampla cand achizitionezi haine de la baieti- cu cat hanoracul e mai mare, cu atat merge mai bine pe post de rochie.

Eu una iubesc felul in care un outfit ma face sa ma simt, de fiecare data parca ma face sa abordez o personalitate diferita. De data aceasta, m-am simtit de neoprit si eram gata sa ma plimb in toate cluburile din L.A cu toti ochii trecatorilor pe mine, dar pana sa fac asta mai trebuie sa imi conving prietenele sa facem o gasca. Of, cat ma poate influenta un simplu outfit 😀

M-am jucat si putin cu blenda pentru voi, argintie fiind, a mers perfect in combinatie cu negrul pieselor. Combinatia dintre negru si argintiu mi se pare printre cele mai tari posibile, mi se potrivesc foarte bine. Poate din cauza parului acum, mai ales?

Deci, girls, astazi am lasat lady-likeul la o parte si  am abordat ceva mai indraznet, cum si felul meu de a fi este mai cameleonic. Dar al vostru? 💋

 

                                                                     Wearing: 

Hoodie – PUMA

Boots – ZARA ( Shop HERE)

Photographer // L.A Studio

Mua Atanasoaie Laura

                                                       img_9593

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s