Pineapple Express

Sunt Marilu si imi place sa ma imbrac kitschos si tipator cand ma plimb in zone faimoase, cu magazine scumpe, in care aglomeratia e la ordinea zilei. Cam asa ar trebui sa ma prezint de acum, desi on a daily basis incep sa am placerea asta. O stire despre mine probabil ar suna cam asa:

Paris, Franta- ora de varf, 15:00, locatia Champs-Élysées (da, am copiat numele de pe Wikipedia, m-ati prins!). O fata destul de inalta si slaba, cu parul blond platinat si cu buzele cam uscate de la lip stain-ul Sephora nuanta 01, pe care probabil il poarta pentru ca iubitul ei e innebunit dupa buzele rosii (doar ale ei, desigur), a fost zarita astazi plimbandu-se, sau mai degraba pierzandu-se, prin faimoasele magazine de pe Champs-Élysées. Aceasta purta cu mandrie, ceea ce ne ingrijoreaza putin( mai mult), un set (pantaloni+ camasa) din satin, roz, cu print cu ananasi, care ne aducea aminte de fata de masa a bunicii pe care o intindea cu grija in curte, vara, pe care ciorba de burta din farfurie parca arata mai chic. Sandalele ei aurii, cu o reflexie  mai orbitoare decat cea a diamantelor de pe dintii pitipoancelor de alta data, ne-au facut sa ne intrebam daca nu cumva ar trebui sa ii tragem un semnal de alarma. Si un pumn in ochi, reflexia aia chiar a durut.

Ha! Oricum, asta am ales sa port in ziua in care m-am plimbat de dimineata pana seara prin toate magazinele de pe Champs-Élysées, facand si vlog pentru canalul meu de Youtube, incercand sa surprind multimea de oameni care stateau la coada in fata la Louis Vuitton, doar doar sa prinda si ei o geanta de 5000$. Ca doar, na, o data in viata iti scoti mandru cardul (cu atitudinea aia de bastan convins) pe Champs-Élysées. Ma rog, asta si atunci cand mergi la buda, ca am aflat ca daca vrei sa te pisi pe Champs-Élysées ( chiar si la propriu) costa. 2 €. Cei cu vezica mica, vedeti cum faceti cu economiile alea.

Hai, ne vedem la tinuta viitoare din Paris, v-am pupat! See you on Instagram 💋

                                            THE VLOG FROM PARIS IS COMING SOON!

Wearing:

SATIN SET – Custom made

SANDALS – D&G

BAG – @tiaraconceptstore ( on Instagram)

ACCESSORIES – H&M

Photographer // DADDY

                                                      logo

 

2 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s