Parisian bloody satin 

Daca ma urmariti pe Instagram (@mariludobrescu), probabil ca stiti cam tot ce se intampla in viata mea. Deci, cu siguranta stiati ca sunt plecata cateva zile la Paris. Da, vacanta, finally! Daca regret un lucru la faptul ca nu mai fac modeling, acela e ca ca nu mai sunt atat de mult plecata din tara, insetata fiind de descoperirea unor noi locuri, noi culturi, etc. Adica pe bune, o viata avem, eu toata viata vreau sa calatoresc, sa fiu fericita si sa iubesc cu foc!

3 zile pana la zborul catre Paris. Zeci de mesaje cu Ana ( Maria Saragia, designer, super fata ❤️) pe Instagram. Discutam de ce tinuta sa imi faca pentru vacanta minunata pe care urma sa o am. Poate fac eu videouri entertaining pe Youtube, dar sigur stiti ca sunt un mix reusit, zic eu, intre un clovn si o iubitoare de moda si de… frumos in general ✨. Nu stiu cum am iesit asa, bunica-miu se intreaba asta mai tot timpul…mai ales de cand are cont de Instagram.

Moda este printre marile mele pasiuni, iar 90%… ok hai ca nu vreau sa mint…99% din toti banii mei se duc DOAR pe haine, pe langa sponsorizari (adica haine primite ca sa le fac reclama). Asadar, pentru orice ocazie, vacanta, eveniment etc trebuie sa am o tinuta extravaganta si noua ( care ajunge pe Instagram sau chiar pe blog, duh! 😜) Probabil v-ati dat seama din postarile mele, in spatele carora e destul de multa munca, sincer sa va spun. But I love it!

Revenind la discutia cu Ana, i-am zis ideea mea cu privire la ce tinuta m-am gandit sa imi faca – prin cautarile mele am gasit un super outfit de la Milan Fashion Week din satin rosu- i-am trimis screenshot-ul si asteptam cu sufletul la gura sa vad cum a iesit! Aveam cate un outfit pentru fiecare zi, mai putin pentru o  jumatate dintr-o zi, in care mergeam la vestitul turn. Da, da, ala, Eiffel.

4 ore inainte de zborul catre Paris, ocupata fiind cu bagaje, liste si asa mai departe, am si uitat de tinuta din satin rosu mult asteptata. Era aproape 12 noaptea, cand i-am dat repede mesaj Anei, care uitase deasemenea, offf femeile astea! Toate suntem la fel.

Si uite asa, minunatia asta de tinuta a ajuns, pe taxi, mititca, singurica, la mine acasa. Daca ar fi stiut ea unde urma sa fie purtata… cred ca ar fi venit singura 😀.

28.07.2017 – Paris, nori, multa inghetata, turnul sub care acum nu mai poti sta fara sa te verifice politia si in fund, magazine misto, o atmosfera de care imi era dor, bonjour!, eu in toata splendoarea, gatita din plin, aranjata pana la cel mai mic detaliu si tata pe care l-am chinuit cu pozele, macar a mai facut si el miscare 😜

Zilele astea m-am plimbat si o sa ma plimb peste tot, ca doar am zis ca imi place sa explorez. Chiar daca am mai fost in Paris, noroc ca am o memorie mai proasta si am uitat multe locuri in care m-am plimbat. Memoria de peste are si avantaje! Relaxare, planuri, noi proiecte online, (mii de) poze, mancare vegana ( sunt in a 7a zi) si fericire! Ah, si, desigur, cumparaturi. Duh!

Hai v-am pupat, urmeaza cateva zile in care voi posta fiecare tinuta din vacanta. 🌸 See you on my love, Instagram!

KISSES FROM PARIS! 😋💓🇫🇷

P.S: Francezii astia au un net de iti vine sa te arunci de pe turn, deci o saptamana nu am avut cum sa postez pe Youtube. Ca sa ma revansez, saptamana viitoare voi posta 3 clipuri noi! 🤘🏻

Wearing:

Satin set – Ana Maria Saragia

Bag – BURBERRY

Sandals – D&G

Watch – Daniel Wellington ( use the code MARILU to get 15% OFF)

                                                       

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s