Eye of the Tiger 

Fetelor, trebuie sa ma intelegeti! Cand caldura de afara este insuportabila si termometrul indica gradele care ne fac sa ne dorim doar sa lenevim toata ziua la plaja cu 3 litri de limonada ( cu capsune, in cazul meu), nici nu imi vine sa port altceva in afara de un costum de baie si o palarie din paie. Momentan nu traiesc pe o insula exotica, in cativa ani cine stie cum o sa stea treaba, asa ca nu ma pot abtine din a face combinatiile mele nebune cu multe piese vestimentare chiar si la 30 de grade. Aerul conditionat de acasa ma baga in eroare putin, pentru ca de fiecare data cand ies afara regret ca am adaugat nu stiu ce top mai gros, de exemplu, care ma face sa ma simt ca intr-un cuptor.

Recunosc, atunci cand am facut pozele acestui look nu erau chiar 30 de grade, dar bomber jacket-ul acesta de la Dollskill ma tinea putin in cuptor 😊 Ce sa fac daca tocmai ea era cireasa de pe tort a intregului outfit? Stiti cum e vorba aia, baba sufera la frumusete ( chiar si pe canicula, as adauga eu).

Asadar, bomber-ul acesta din satin ( da, da, de care sunt indragostita, v-ati prins) a mers de minune in combinatie cu fusta asta al naibii de complicata de introdus intr-o tinuta din cauza texturii si a culorii. Ca sa fie un contrast reusit, am ales body-ul de la Zara cu voal, e exact detaliul de care avea nevoie tot mixul. De cele mai multe ori folosesc cureaua aceasta groasa din piele, cand simt ca lucrurile scapa de sub control in zona taliei si simt ca apare pe ici pe colo efectul acela de “dulapior”. Iar eu nu vreau sa fiu un dulapior, vreau sa fiu o clepsidra draguta! Pe canicula, dar tot draguta 😄

Asadar, look noncomformist avem, culori reci intr-o zi calduroasa avem, avem si perechea asta de New Balance care parca a fost facuta ca sa o port eu cu jacheta in aceeasi culoare, deci avem tot ce trebuie! Acum mai astept doar o ploaie rece “de vara” sau o vacanta de 2 luni in Bali! Ei bine…si asta nu mai avem….

P.S: Mersi pentru toata sustinerea pe care mi-o aratati pe Instagram si pe Youtube! Stay tuuuuned, multe surprize sunt pe drum 💓
– English version in the making 🌸-

Wearing: 

Body – ZARA

Skirt- ASOS

Bomber Jacket- Dollskill

Shoes- New Balance

Accessories- Meli Melo

Bag- Zara

Belt- Mango

Photographer // Vlad Ciubotariu

                                                       logo

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s